قیمت ایران خودرو و سایپا امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ | آخرین نرخ‌ها در بازار آزاد + تحلیل موج جدید افزایش ثبت نام خودروهای وارداتی شهریور ۱۴۰۵؛ شرایط، مبلغ حساب و لیست خودروها پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند

برق کدام گروه از مشترکان رایگان می شود؟

برق کدام گروه از مشترکان رایگان می شود؟ مدیرعامل توانیر در خصوص تخفیف صد در صدی بهای برق مشترکان توضیحاتی را ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدحسن متولی زاده مدیر عامل توانیر با اشاره به این که طرح برق امید با هدف اصلاح الگوی مصرف همه خانوار‌های ایرانی تدوین شده است، اظهار کرد: وزارت نیرو در سه سال گذشته طرح‌های تشویقی مختلفی را برای عبور از پیک بار اجرا کرده است، چرا که در تابستان مصرف برق افزایش بسیاری می‌یابد.

 

متولی زاده ادامه داد: درهمین راستا به صنایع و کشاورزان مشوق‌هایی اختصاص می‌یابد که مصارفشان را جا به جا کنند و به ساعت‌های دیگری انتقال دهند که با بهره گیری از همین ابزار‌های تشویقی، تابستان سال گذشته و امسال را که گرمترین تابستان در طول ۳۰ سال گذشته بود، با موفقیت پشت سرگذاشتیم و در دو سال متوالی (۹۸ و ۹۹) نیز تنها یک درصد رشد را تجربه کردیم، این درحالی است که در سال‌های گذشته رشد ۵.۲ درصدی نیز ثبت شده است.

 

او اضافه کرد: سال گذشته ۱۲۰ هزار و امسال ۲۹۴ هزار تفاهمنامه با مشترکان صنعتی و کشاورزی به امضا رسید و برهمین اساس سال گذشته ۳۵۰ میلیارد تومان پاداش به این دو گروه از مشترکان اختصاص یافت که در صورتحساب‌های برقی آن‌ها لحاظ شد.

 

او کسب این موفقیت را نتیجه تعامل و همکاری همه مشترکان دانست و اظهار کرد: نکته مهم دیگر آنکه در کنار کاهش رشد پیک به یک درصد، براساس آمار‌ها مصرف برق صنایع در ۵ ماه گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است که نشان دهنده بالارفتن میزان تولید و رونق صنایع و افزایش بهره‌وری است.

 

متولی زاده همچنین با بیان این که سال گذشته ۸ میلیون خانوار مشمول مشوق‌های برقی شدند و ۱۰۶ میلیارد تومان به آن‌ها پاداش اختصاص یافت، در خصوص برق امید گفت: با توجه به اجرایی شدن طرح برق امید که از دو ماه دیگر به صورت رسمی کلید خواهد خورد، همه مشترکان خانگی می‌توانند در آن مشارکت کنند.

 

مدیرعامل توانیر در عین حال به وجود ۳۰ میلیون مشترک خانگی در کشور اشاره کرد و گفت: تاکنون مشترکان خانگی کشور در دو دسته "زیر الگو" و "بیش از الگو" تقسیم بندی می‌شدند که هرکدام تعرفه خاص خودشان را دارند.

 

متولی زاده با اشاره به این که ۸۵ درصد از مشترکان زیر الگو برق مصرف می‌کنند و تنها ۱۵ درصد بالاتر از الگو‌های تعیین شده مصرف برق دارند، اضافه کرد: در طرح برق امید مشترکان زیر الگو هم به دو دسته خوش مصرف و کم مصرف تقسیم بندی می‌شوند.

 

او در پاسخ به پرسشی در خصوص آنکه ۳۰ میلیون نفر مشترکی که در طرح برق امید از تخفیف صد در صدی بهای برق بهره مند می‌شوند، چه تعداد از مشترکان را شامل می‌شود؟ گفت: حدود ۸ و نیم میلیون مشترک ما در این محدوده هستند و البته تا زمانی که کم مصرف باقی بمانند، از تخفیف صد در صدی بهره‌مند خواهند شد.

 

متولی زاده در عین حال تصریح کرد: مشترکان خوش مصرف هم می‌توانند با رعایت نکاتی ساده، خود را به جرگه کم مصرف‌ها برسانند و از تخفیف صد در صدی بهای برق مصرفی بهره‌مند شوند.

 

او با اشاره به این که تعرفه‌های برق پلکانی است و هرچه از میزان مصرف برق مشترکان کاسته شود، مزایای اقتصادی برای خانوار‌ها دارد، گفت: به طور مثال اگر مشترکان ۱۰ درصد مصرف برق خود را کم کنند، ۲۰ درصد از هزینه برقشان کم می‌شود و اگر ۲۰ درصد مصرف را کاهش دهند، شاهد کاهش ۴۰ در صدی هزینه برق مصرفی خواهند بود.

 

متولی زاده در خصوص نحوه اجرای طرح نیز گفت: ما ابتدا به مردم اطلاع رسانی خواهیم که در چه گروهی از مصرف قرار دارند و سپس برای مشترکانی که در گروه‌های خوش مصرف و پرمصرف قرار دارند، راهکار‌های کاهش مصرف برق را آموزش خواهیم داد.

 

مدیرعامل توانیر با بیان این که در تابستان وسایل سرمایشی و در سایر فصل‌های سال سیستم‌های روشنایی سهم عمده مصرف را دارند، افزود: استفاده از لامپ‌های LED و ... می‌تواند باعث کاهش ۱۲ درصدی مصرف برق شود.

 

متولی زاده همچنین استفاده از وسایل قدیمی و پرمصرف را نیز از دیگر دلایل بالا بودن مصارف و هزینه برق خانوار‌ها عنوان کرد و با اشاره به این که هم اکنون ارزانترین برق دنیا را داریم گفت: دولت بابت تولید برق باید یارانه بپردازد، زیرا در حالی که قیمت تمام شده برق بدون احتساب هزینه سوخت، ۱۵۰ تومان و با احتساب هزینه سوخت بیش از ۳۵۰ است، میانگین دریافتی ما از مشترکان بابت هرکیلووات ساعت برق مصرفی تنها حدود ۸۰ تومان است.

 

او همچنین با اشاره به برخی مزایای اجرای طرح برق امید گفت: هرچه از میزان مصرف بخش خانگی کمتر شود می‌تواند به بخش صنعتی تزریق و باعث رونق تولید و صنعت شود.

 

متولی زاده با تاکید برآنکه برق در بخش خانگی برای رفاه و آسایش مردم مورد استفاده قرار می‌گیرد و ما به هیچ عنوان به دنبال کاهش سطح رفاه مردم نیستیم، بیان کرد: همانطور که پیشتر نیز عنوان شد، با انجام راهکار‌های ساده‌ای می‌توان مصرف را بهینه کرد.

 

او گفت: با مصرف هر یک کیلووات ساعت برق یک کیلوگرم CO ۲ تولید و در جو منتشر می‌شود و با توجه به بررسی‌های صورت گرفته با اجرای این طرح، ۹ میلیارد کیلووات ساعت از مصرف برق کاسته و در ادامه از انتشار ۹ میلیون تن گاز CO ۲ به جو جلوگیری می‌شود.

 

متولی زاده تصریح کرد: این میزان همچنین معادل صرفه جویی یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه‌ای نفت است و جلوگیری از قطع ۳۲۰ میلیون اصله درخت است.
منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار